Horizon 24HL733H: cand calitatea este accesibila

Orice reclama la televizoare din ziua de astazi iti va prezenta un model ultra – modern si cu un pret pe masura, ceea ce te face sa crezi ca nu ai cum sa-ti cumperi si tu un televizor modern, trebuind sa te multumesti cu ceva ieftin si calitate proasta. Aceasta este doar o strategie de marketing, insa, caci poti sa gasesti foarte usor multe modele care sa aiba functii ultra – moderne la un pret accesibil, fara sa fie nevoie sa cheltuiesti multi bani pentru acest lucru ori sa renunti la calitate pentru un pret mic.

review Horizon 24HL733H

De ce sa alegi modelul de televizor LED Smart Horizon 24HL733H

Un model care chiar iti va placea este acest televizor LED Smart Horizon 24HL733H, care nu doar ca este un model modern, cu multe functii si caracteristici atractive, dar are si un pret foarte mic, de mai putin de 1.000 de lei, deci, este accesibil ca pret aproape oricui. Aparatul este unul de tip Smart TV care face parte din 2017. El poate sa joace si rolul de monitor. Dimensiunile sale sunt de 554 x 339 x 35 de milimetri (W x H x D) fara stand si de 554 x 370 x 134 de milimetri (W x H x D) cu stand, greutatea totalizand numai 3.8 kilograme. Modelul este si compatibil VESA 75 x 75. Drept caracterisici speciale, modelul de televizor LED Smart Horizon 24HL733H se face remarcabil prin Eco Mode, Sleep Timer, aplicatii pentru Smart TV ca Opera Open Browser, Flickr, YouTube, BBC iPlayer, YouTube, Facebook, Twitter, Skype, AccuWeather, la care se mai adauga si televizunea interactiva ca Opera TV Store, Welcome Screen, OSD Disable On Off, managementul de volum, alarma de trezire, USB Cloning si Start – Up Position.

Sistemul audio de care dispune acest televizor LED Smart Horizon 24HL733H este de tip stereo cu o iesire a sunetului de 2 x 2.5 (RMS), avand caracterisici superioare de sunet ca NICAM si Stereo Egalizator. Diagonala ecranului este de 61 de centimetri, cu o rezolutie de 1366 x 768 de pixeli in format HD. Luminozitatea este de 250 cd/m2, aspectul de imagine este de 16:9, iar unghiul de vizibilitate este de 176 / 176 de grade. O caracteristica superioara de imagine a acestui televizor LED Smart Horizon 24HL733H este cea de 100 Hz.

Tunerul digital este de tip DVB – T DVB – C, cu posibilitatea de intrare a antenei si redare video. In plus, modelul de televizor LED Smart Horizon 24HL733H are si un player multimedia integrat. Aparatul are o intrare PC (D – sub 15 pini), o intrare USB, o intrare component, o intrare Scart (RGB), un minijack pentru casti, dar si doua porturi HDMI.

Astfel, alegerea acestui televizor LED Smart Horizon 24HL733H pentru locuinta ta este un lucru evident, deoarece te vei putea bucura de calitatea superioara a tehnologiei, precum si de pretul sau foarte accesibil si perioada de garantie, in care vei sta linistit ca nu va avea loc niciun incident neplacut cu acest aparat.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *