Horizon 32HL733H: calitatea la pretul accesibil

Orice reclama la televizoare din ziua de azi iti va arata un model de ultima generatie care are un cost mult superior fata de ceea ce iti permiti. Astfel, daca iti doresti un nou televizor, reclamele te vor lasa usor deziluzionat, pentru ca te gandesti ca nu iti vei putea permite niciodata un produs de calitate si va trebui sa te multumesti tot cu un televizor cu tot catodic sau ceva de o calitate indoielnica. Nimic mai fals!

review Horizon 32HL733H

Daca arunci o privire peste modelul de televizor LED Smart Horizon 32HL733H, vei descoperi ca poti sa gasesti si televizoare de calitate la un pret accesibil, care sa aiba un pret de aproximativ 1.000 de lei. Modelul acesta arata foarte modern, mai ales datorita designului sau atractiv, cu linii fine si foarte subtiri, care ii ofera eleganta, facandu-l sa se remarce. Aparatul este compatibil VESA 200 x 100. Dimensiunile sale sunt de 715 x 438 x 77 de milimetri (W x H x D) fara stand si de 715 x 478 x 185 de milimetri (W x H x D) cu stand. Greutatea sa este foarte mica, de doar 5.5 kilograme, demonstrand finetea aparatului si faptul ca, intr-adevar, este foarte subtire si elegant. In plus, pe langa aspectul exterior placut, modelul dispune si de aplicatii specifice pentru Smart TV, ca Opera Open Browser, Flickr, YouTube, Netflix, BBC iPlayer, Twitter, Facebook sau Accu Weather, dar si pentru televiziunea de tip interactiv, ca Opera TV Store.

Ce recomanda modelul de televizor LED Smart Horizon 32HL733H in fata altor TV-uri

Pe langa faptul ca are un design foarte elegant si un pret accesibil, acest televizor LED Smart Horizon 32HL733H are si multe caracterisici tehnice care te vor atrage inspre a-l cumpara. De exemplu, aparatul iti ofera culori foarte vibrante, care vor transforma complet experienta ta vizuala. Poti sa accesezi filme, muzica, jocuri ori alte aplicatii online prin intermediul platformei Horizon Smart TV. Poti sa iti transformi televizorul intr-un adevarat centru multimedia, doar printr-o simpla apasare de buton, care se afla pe telecomanda inclusa in pachet. Netflix iti sta la dispozitie pentru a urmari seriale si filme de succes.

Multumita faptului ca acest televizor LED Smart Horizon 32HL733H dispune de tehnologia LED TV, aparatul navigheaza catre cele mai adanci tonuri de negru, dar si pana la detaliile de lumina cele mai puternice si stralucitoare. In plus, ecranul va avea o durata de viata mult mai lunga, deoarece consuma mai putina energie ca un TV clasic, lasandu-te sa te bucuri de culoare mai multa, in acelasi timp, avand un constrast, dar si o luminozitate net superioara experientei TV cu care te-ai obisnuit.

Un alt lucru care se remarca la acest televizor LED Smart Horizon 32HL733H este functia Clear Motion Engine, care ofera o claritate exceptionala a imaginilor in miscare. Avand in vedere toate aceste lucru, e chiar surprinzator ca un astfel de TV este atat de ieftin, ceea ce ii ofera un avantaj si mai mare pentru a-l cumpara acum.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *