LG 43LH500T: cautarea unui TV bun

Alegerea unui nou TV se poate dovedi a fi foarte dificila, ca urmare a modelelor foarte diverse pe care le poti gasi intr-un magazin, de la cele cu un design simplu si display mic pana la cele ultra – moderne cu un display foarte mare. Tehnologiile difera si ele, putand sa fie de tip HD, Full HD etc, ceea ce nu face decat sa-ti complice alegerea, mai ales ca fiecare dintre aceste modele are cate un alt pret, punandu-te si sa alegi dupa bugetul de care dispui.

review LG 43LH500T

Daca iti doresti un TV bun si care nici sa nu coste foarte mult, poti sa alegi acest televizor LED LG 43LH500T, un model care se face remarcat intre alte produse similare, in primul rand, datorita unui design foarte placut si elegant, cu o rama de doar 12 milimetri, fiind ideal pentru un living modern si pentru oricine care isi doreste un astfel de aparat care sa fie de bun gust. Dimensiunile sale sunt de 968.2 x 617.7 x 204.5 de milimetri (W x H x D) cu stand, cu o greutate de 8.6 kilograme. In pachetul pe care il primesti alaturi de acest televizor vei primi si o telecomanda, un manual de utilizare si un cablu de alimentare. Puterea consumata de televizor este de 77 W.

De ce sa alegi acest televizor LED LG 43LH500T

Multumita includerii tehnologiei Triple XD Engine in modelul de televizor LED LG 43LH500T, poti sa te bucuri de perfectiunea culorii, a claritatii si a contrastului, aceasta fiind tehnologia cea mai avansata creata de LG. Ca rezultat, imaginea prezentata este una de calitate superioara. Modelul dispune si de Picture Wizard III, o functie care te lasa sa ajustezi foarte usor toate elementele de imagine, printre care se numara nivelul de negru si de iluminare, nuantele, culorile si precizia.

Modelul de televizor LED LG 43LH500T este compatibil DVB – T2, respectand normele pe care acesta le impune. Nu foarte multe lume stie ca dupa regulile impuse de Uniunea Europeana, inca din anul 2015, transimia digitala, in fata celei analog, la nivel national, a devenit obligatorie.

Acest televizor LED LG 43LH500T poate sa economiseasca inteligent energie, optimizand automat contrastul, culoarea si luminozitatea, pentru ca orice utilizator sa se poata bucura de o calitate cat mai inalta a transmisiunii, in acelasi timp, reusind sa economisesti energie. Poti sa economisesti energie alegand un mod de imagine care sa se plieze cerintelor tale, fie ca e vorba de cel intens, de cel standard ori de cel eco.

Ecranul modelului de televizor LED LG 43LH500T are o diagonala de 108 centimetri si cu un display plat, aspectul de imagine fiind de 16:9. Rezolutia ecranului este de tip Full HD si de 1920 x 1080 de pixeli. Printre caracterisicile superioare de imagine care te vor face sa indragesti acest model se numara Dynamic Clor Enhancer, Active Noise Reduction, Aspect Ratio si Picture Mode.

Alegand acest televizor LED LG 43LH500T te vei bucura de cea mai avansata tehnologie LG, la un pret foarte accesibil.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *