Philips 32PFT4101/12: tehnologia moderna nu este mereu scumpa

Daca ai acasa un televizor vechi pe care vrei sa-l schimbi pe unul nou, probabil esti usor descurajat de faptul ca modelele cele mai atractive sunt foarte scumpe, avand nevoie sa apelezi la rate care chiar si ele sunt foarte mari, pentru a-ti putea achizitiona un astfel de aparat. Cauta mai bine si vei gasi mai multe modele care prezinta functii la fel de moderne ca cele ultra – performante, diferenta fiind ca poti sa ti le permiti, avand un pret foarte accesibil.

review Philips 32PFT410112

De exemplu, modelul de televizor LED Philips 32PFT4101/12 este unul care nu are cum sa-ti displaca. Designul sau este unul foarte modern, care are liniile foarte subtiri si fine, oferindu-i o doza de eleganta pe care nu o regasesti in orice televizor. Modelul are culoarea neagra. Dimensiunile sale sunt de 726 x 439 x 77 de milimetri (W x H x D) fara stand, acestea schimbandu-se la 726 x 477 x 171 de milimetri (W x H x D) cu stand. Aparatul este compatibil VESA 100 x 100. Drept caracteristici speciale, acest aparat se bucura de Pause TV, USB Recording, One – Stop, Home Button, Firmware Auto Upgrade, Ajustari ale formatului ecranului ca Superzoom, Autozoom si Extinere Film 16:9 si Nescalat, dar si Teletext.

De ce sa alegi modelul de televizor LED Philips 32PFT4101/12

Cel mai important lucru la un televizor este calitatea imaginii sale. Un televizor de tip HD este destul de bun, insa unul de tip Full HD ca acest televizor LED Philips 32PFT4101/12 iti ofera mai mult, oferindu-ti detalii si imagini foarte clare si cu foarte multa culoare, datorita numarului marit de pixeli, care duc la marirea calitatii.

Modelul de televizor LED Philips 32PFT4101/12 are un procesor de imagine de tip Digital Crystal Clear, care face ca orice imagine, indiferent de sursa din care provine, sa fie clara. Acest lucru se aplica atat la emisiunile difuzate la televizor, cat si la fotografiile sau filmele pe care le ai in colectia personala, oferindu-ti imagini foarte clare si cu foarte multe detalii.

Acest televizor LED Philips 32PFT4101/12 dispune de un soft special, care poate sa analizezi pana la 6.400 de zone distincte dintr-o imagine, obtinand astfel un contrast de calitate, care face imaginile sa para cat mai reale si clare. Oricine stie ca firma Philips este una care incearca sa atinga standardele si tehnologiile de ultima generatie, pentru a impresiona clientii si nici modelul de televizor LED Philips 32PFT4101/12 nu face exceptie. Un exemplu bun in acest sens este Picture Performance Index, care joaca rolul de a simplifica toate valorile greu de inteles din detaliile tehnice, atunci cand este vorba despre calitatea pe care o are imaginea. Ca urmare, imaginea cea mai buna se va bucura de indexul de performanta cel mai mare.

Tinand cont de avantajele pe care ti le ofera acest televizor LED Philips 32PFT4101/12, nu ai cum sa nu te bucuri de oferta avantajoasa la care se gaseste acum produsul, facandu-l sa fie chiar si mai ieftin ca inainte.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *