Samsung LT24E390EW: tehnologia moderna la un pret mic

Modelele de televizoare din prezent sunt atat de diversificate, incat nu ai cum sa iti alegi un model nou doar intrand intr-un magazin si petrecand acolo cateva minute. Caracteristicile de care dispun aceste produse sunt atat de diferite de la un model la altul, incat alegerea unui astfel de aparat fara sa cunosti anumite informatii este practic imposibila, existand sansa sa iti alegi un produs de care sa nu fii multumit, din variate motive.

review Samsung LT24E390EW

Ca sa nu risti sa iti cumperi un produs care sa nu te satisfaca si, mai ales, daca ai la dispozitie un buget destul de limitat, nu trebuie sa te gandesti ca nu poti gasi TV-uri bune si moderne pe piata aparatelor electrocasnice din Romania. Din contra, exista produse, ca acest televizor LED Samsung LT24E390EW, care iti demonstreaza ca poti sa gasesti un aparat de calitate, chiar si la un pret mic. Aparatul are un design foarte placut, in primul rand, ceea ce iti va placea, datorita liniilor sale fine si elegante, care il fac sa se remarce in orice incapere s-ar afla. Dimensiunile sale sunt de 548.3 x 333.3 x 40.6 milimetri (W x H x D) fara stand si de 616 x 402 x 138 de milimetri (W x H x D), cu o greutate foarte mica, de 4.2 kilograme. Modelul este si compatibil VESA 75 x 75. Printre caracteristicile sale speciale se numara Modul Sport, Connect Share Movie USB 2.0, Teletext si Anynet + (HDMI – CEC).

Modernitatea modelului de televizor LED Samsung LT24E390EW

Poti sa vizionezi orice program TV si, in acleasi timp, sa lucrezi pe un dispozitiv foarte elegant, folosind acest televizor LED Samsung LT24E390EW, care se remarca atunci cand vine vorba de multitasking. Asta inseamna ca poti sa comuti usor de la functia de TV la cea de PC sau viceversa ori chiar sa utilizezi in acelasi timp aceste functii, prin impartirea ecranului. Astfel, nu va mai trebui sa folosesti doua echipamente, cand poti sa realizezi orice activitate doar cu unul singur.

Acest televizor LED Samsung LT24E390EW iti ofera un unghi de vizibilitate de 178 de grade, atat vertical, cat si orizontal, ceea ce iti ofera o experienta de vizionare cat mai potrivita tie si foarte comoda, pentru ca unghiul larg de care dispune face ca imaginea sa-si pastreze calitatea, indiferent de unghiul de vizualizare, ceea ce face ca acest ecran sa fie ideal pentru a viziona filme, fotografii etc.

Modelul de televizor LED Samsung LT24E390EW dispune de tehnologia Picture in Picture Plus, care te lasa sa lucrezi cu aplicatii multiple, dar si sa urmaresti imagini video simultan. Poti sa redimensionezi imaginea a doua in asa fel incat sa iti acopere ecranul cu pana la 25%, putand sa o pozitionezi oriunde iti doresti pe ecran.

Alege modelul de televizor LED Samsung LT24E390EW daca vrei sa nu cheltuiesti multi bani pe un televizor, dar vrei ca modelul ales sa fie unul de calitate, de care sa te poti declara multumit chiar si peste cativa ani de la achizitionarea sa.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *