Star-Light 32DM3500

Ce conteaza pentru tine, atunci cand iti cauti un nou model de televizor? Pentru unii oameni conteaza foarte mult dimensiunea display-ului, pentru altii culorile, iar altii sunt foarte interesati ca sunetul sa fie unul de calitate, in timp ce, normal, alte persoane sunt mult mai interesate de bugetul pe care trebuie sa-l cheltuiasca pentru a cumpara un astfel de produs.

Star-Light-32DM3500

De exemplu, poti sa alegi modelul de televizor LED Star-Light 32DM3500. Acesta atrage atentia cumparatorilor inca de la prima vedere, pentru ca este un produs foarte elegant, care are linii fine si subtiri, pe care il poti aseza foarte usor in orice sufragerie, fara sa conteze mobilierul din jur, pentru ca acesta va atrage atentia asupra sa. Dimensiunile sale sunt de 730 x 470 x 20 de milimetri (W x H  D) cu stand. Puterea consumata este de 55 W. Ca accesorii incluse in pachetul pe care il primesti alaturi de acest televizor LED Star-Light 32DM3500 se numara un cablu de alimentare, o telecomanda si un manual de utilizare. Drept caracteristici speciale, acest televizor LED Star-Light 32DM3500 dispune de Progressive Scan, Sleep Timer si Teletext.

Motive pentru care sa alegi modelul de televizor LED Star-Light 32DM3500

Acest televizor LED Star-Light 32DM3500 ultra – slim cu ecran de tip HD iti va oferi cele mai bune culori, facand vizionarea programelor in care culoarea este foarte importanta, ca un documentar ori un film in care culorile sunt foarte frumoase, o experienta de neuitat. De asemenea, imaginile se succed foarte repede cu acest model, deoarece timpul de raspuns este mic, facand miscarile sa fie mult mai aproape de realitate. In plus, nu poate fi uitat nici faptul ca acest televizor LED Star-Light 32DM3500 are un unghi de vizibilitate excelent, de 178 de grade, ceea ce iti permite sa vizionezi actiunea de pe ecran din aproape orice pozitie ai avea in camera.

In ciuda faptului ca dispune de atat de multe functii atractive, acest televizor LED Star-Light 32DM3500 nu este un Smart TV. Totusi, este de tip LED si poate sa indeplineasca si functia de monitor. Sistemul audio este de tip stereo, iar iesirea sunetului este de 2 x 8 W. Diagonala ecranului este de 80 de centimetri, cu un display plat si o rezolutie High Definition. Rezolutia ecranului este de 1366 x 768 de pixeli. Timpul de raspuns de care dispune modelul de televizor LED Star-Light 32DM3500 este de 8.5 ms, cu un aspect de imagine de 16:9, iar contrastul nativ este de 1000:1. Drept caracterisici superioare de imagine, TV-ul acesta se bucura de Picture Enhancements si De – Interlace.

Aparatul dispune de conexiuni prin Slot CI+ si are cate o intrare PC, USB, Scart (RGB) si component, precum si un minijack pentru casti si doua porturi HDMI. Astfel, livingul tau va deveni un adevarat centru de divertisment, deoarece poti conecta multe aparate la acest televizor LED Star-Light 32DM3500.

Daca iti doresti un TV cu adevarat modern, poti sa alegi acest televizor LED Star-Light 32DM3500, care va transforma complet felul in care urmaresti programele de la televizor.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *