Star – Light 32DM4000

Atunci cand vrei sa-ti schimbi televizorul, trecand de la modelul vechi la unul nou, te vei trezi asaltat de sute de oferte de la diferite magazine, fiecare incercand sa-ti vanda un televizor cat mai scump, pentru a le creste profitul. Insa, daca vrei un televizor modern de genul Star–Light 32DM4000, pe care sa nu simti ca ai cheltuit o mica avere, ai la dispozitie cateva produse, care se pliaza pe aceste cerinte, chiar daca nu sunt la fel de promovate de catre magazinele de specialitate.

Star–Light 32DM4000

Spre exemplu, daca bugetul pe care esti dispus sa-l cheltuiesti pentru un televizor nou este de maximum 1.000 de lei, ai noroc, caci poti alege modelul de televizor LED Star–Light 32DM4000, care nu depaseste acel prag si care se incadreaza si in categoria televizoarelor moderne. Dimensiunile sale sunt de 730 x 470 x 20 de milimetri (W x H x D) fara stand si vei aprecia, fara indoiala, si designul sau foarte elegant, cu linii fine, subtiri si moderne, care fac aparatul sa fie unul foarte usor de integrat in orice living contemporan. Printre caracteristicile speciale pe care le regasesti intr-un astfel de aparat se numara Teletextul, EPG, PVR si Sleep Timer. Ca accesorii incluse in colet vei regasi un cablu de alimentare, o telecomanda si un manual de utilizare.

De ce sa alegi acest televizor LED Star–Light 32DM4000

Fiind un TV cu LED, te vei bucura de magia pe care o ofera culorile vii si puternice disponibile in acest televizor LED Star–Light 32DM4000. Indiferent daca urmaresti un meci de fotbal, admiri un peisaj intr-un documentar ori vrei sa observi detaliile din filmul tau preferat, magia culorilor iti este oferita de modelul de televizor LED Star–Light 32DM4000. Deci, daca te afli in cautarea unui televizor de tip LED ultra – slim care sa aiba un ecran de tip HD, modelul de televizor LED Star–Light 32DM4000 ar putea sa fie cea mai buna alegere pentru tine, mai ales datorita pretului redus.

Modelul de televizor LED Star–Light 32DM4000 are un timp de raspuns mic, ceea ce face ca imagini sa se succede cursiv si rapid, aducandu-le mai aproape de realitatea pe care o ofera miscarile naturale. Acest aparat dispune de o tehnologie avansate, care mareste unghiul de vizibilitate pana la 178 de grade, astfel ca vei putea sa urmaresti actiunea de la televizor, indiferent de pozitia din camera in care te afli.

Sufrageria ta poate deveni un adevarat centrul de divertisment multumita faptului ca modelul de televizor LED Star–Light 32DM4000 include trei intrari HDMI si un port USB, ceea ce iti permite sa conectezi la dispozitiv mai multe gadgeturi. Prin functia CI+, poti sa introduci cardul direct in TV, iar functia EPG te lasa sa iti selectezi programele preferate si sa programezi ora de vizionare, facandu-ti, astfel, propriul tau ghid TV, foarte usor de utilizat.

Alege modelul de televizor LED Star–Light 32DM4000 pentru a te bucura de un aparat foarte modern, dar si cu un pret foarte accesibil oricui.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *